Ülkücü kamu çalışanlarının önemli kuruluşlarından TÜRKAV’da 2010-2012 yılları arasında İl Başkanlığı görevini yapan Fikret Aktağ, beş yıl aradan sonra tekrar İl Başkanlığı görevine atandı.

Atama nedeniyle bir basın açıklaması yapan Aktağ, “Vakıf hizmetlerini en iyi şekilde yapmak için yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte elimizden gelenini en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Aktağ, "1989 yılında rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş’in emir ve talimatları ile kurulan TÜRKAV, bugün Türkiye’nin bütün illerinde şubeleri olan büyük bir kurumdur. Kamu çalışanları arasında birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmek amacıyla kurulan vakfımızın güzide üyeleri dün olduğu gibi bugün de devletin emrinde milletin hizmetinde olmaya devam edecektir" dedi.

Aktağ, “Milli birlik ve beraberliğimizi bin yıllık kardeşliğimizi bölmeye çalışan her türlü oluşumunda sonuna kadar karşısındayız” diye konuştu.

TÜRKAV genel merkez yöneticilerine ve üyelerine kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Aktağ, “Kerameti kendilerinden menkul bilmeden, elbirliği ile daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

TÜRKAV Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Aktağ’ın başkanlığında Tahsin Boyacı, Hamdi Öbekcan, Ali Gökan Uz, Ahmet Aknar, Poyraz Duman, Emrah Şahin, Mustafa Yıldırım ve Ali Rıza Erdem’den oluştu.

(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim