MHP İl Başkanı Aras, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın modern anlamda 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul’da kurulduğunu hatırlatan Aras, “Devamlı suretle kendisini geliştiren Polis Teşkilatımızın, toplum huzurunu sağlama noktasındaki yeri ve önemi hiç şüphe yok ki tartışılmazdır. Türk Polisi olağanüstü çalışmaları ile Türk Milleti'nin gönlünde taht kurmuştur. Ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmak için canlarını feda eden kahramanların mensubu olduğu Türk Polis Teşkilatı, halen birlik ve beraberliğimizin en önemli teminatlarından birisidir.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Aras mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla, milletin barış ve emniyet içinde yaşaması için hizmet veren emniyet teşkilatının, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarılar hepimizi gururlandırmaktadır. Vatandaşların can ve mal güvenliğini, hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, gece gündüz fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı, milletimizin güvenle sığındığı bir şefkat kapısıdır. Türk polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim