İl Temsilciliğine seçilmesiyle birlikte ilk resmi ziyaretini Çorum Valiliği’ne yapan Türk PDR-Der Çorum İl Temsilcisi Ahmet Ölçer, ziyarette Vali Mustafa Çiftçi’ye dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ölçer, “Türk PDR-Der Çorum İl Temsilciliği olarak ilk resmi ziyaretimizi Genel Başkanımız Sayın Oğuz Özat’ın selamlarıyla Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye yaptık.

Kendilerini Genel Merkezimizin faaliyetleri hakkında bilgilendirdik. Türk PDR-Der İl Temsilciliği olarak faaliyete başladığımız andan itibaren neler yaptığımız ve bundan neler yapacağımız hakkında bilgiler verdik.

Bu yıl 30 Eylül’de ilk kez kutlanacak olan Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü hakkında konuştuk. Sayın Valimizden o güne özel destek istedik. Sayın Valimiz son derece olumlu ve nezaketli bir yaklaşım içerisinde bizleri dinledi ve ağırladı. Göstermiş olduğu ilgi için Türk PDR-Der Çorum İl Temsilciliği olarak Sayın Valimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

Ziyarette Türk PDR-Der Çorum İl Temsilcisi Ahmet Ölçer’e İl Genel Sekreteri Ayşe Can ile İl Örgütlenme Sekreteri Banu Özdil Yücel eşlik etti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim