Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturularak yönetim ve denetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.
Av. Fahri Azkur başkanlığında M.Ferit Erkun ve Necati Gül’ den oluşan divan heyetinin yerini almasından sonra yönetim ve denetim kurulu raporları ile 2015 yılı tahmini bütçesi şube sekreteri Yaşar Türk tarafından okundu.
Raporların ibra edilmesi ve dilek ve temenniler bölümünden sonra geçilen seçimlerde Yönetim Kurulu üyeleri Prof.Dr.İrfan Çağlar, Yrd.Doç.Dr.S.Oğuzhan Kıvrak, İhya Çataldağ, Şerif Arslan, Yaşar Türk, Erkan Çifci, Yavuz Ünlü den oluşurken denetim kurulu üyeliklerine ise: Abdullah Ateş, Ahmet Güngör, Av. Özgür Öztekin, Genel Merkez Delegeliklerine de Prof.Dr.İrfan Çağlar, Prof.Dr.Hilmi Demir ve Alparslan Bilgin seçildi.
Dilek ve temenniler kısmında söz alan Prof.Dr.Hilmi Demir, 10 yıldır başkanlığını yürüttüğü Tür Ocakları Derneği Başkanlığı görevini artık başkasına devretme zamanının geldiğini kaydederek, kendisine görev süresince yardımcı olanlara teşekkür etti. Demir, Türkiye ve Ortadoğu’nun son günlerde sıkıntılı süreçten geçtiğini Türklüğün bir kale görevi yaptığını sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim