Dernek’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, 2016 yılı kurban bedelinin 700 lira olarak belirlendiği hatırlatılarak, bağışta bulunmak isteyen yurttaşların kurban ücretlerini yarın mesai saati bitimine kadar gönderebilecekleri ifade edildi.
Açıklamaya göre, kurbanlarını Türk Ocakları aracılığıyla ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza ulaştırmak isteyenler, 700 TL’yi Vakıflar Bankası ve Ziraat Bankası’nın Balgat şubelerinde Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi adına açılmış olan hesap numaralarına yatırabilecekler. Böylece vekâletlerini de Dernek Genel Sekreteri Doç. Dr. Emrah Şenel’e vermiş olacak hayırseverler, kurban bağışı için bankalarda yapılan işlemlere herhangi bir masraf ödemeyecekler.
Detaylı bilgi almak isteyen yurttaşlar, Türk Ocakları Genel Merkezi’nin 0(312) 284 35 90 numaralı telefonuna başvurabilecekleri gibi, 0(532) 294 03 09 numaralı telefondan Türk Ocakları Genel Sekreteri Doç. Dr. Emrah Şenel’e ve 0(544) 496 06 73 numaralı telefondan ise Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Asım Mutlu’ya ulaşabilecekler.

GEÇEN YIL SADECE 550 KURBAN BAĞIŞI
Türk Ocakları Derneği geçen yılki kampanyada bağışlanan 550 kurbanı yurt dışında Afganistan, Irak ve Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine, yurt içinde ise Ankara, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, İstanbul ve Şanlıurfa’da zor şartlar altında yaşayan Türkmen ve Uygur soydaşlarımıza ulaştırmıştı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim