Türkiye’nin zorlu, yıpratıcı, sosyal ve ekonomik maliyeti oldukça ağır terörle mücadele sürecinin tüm boyutlarını kıyasıya yaşadığını anlatan Aras, verilen kayıplar, ödenen bedeller, katlanılan badirelerin, gün be gün arttığını söyledi.

Türk milletinin terörle yıldırılmak, terörle korkutulmak, kanlı eylemlerle susturulmak istendiğini belirten Aras, tehlikenin yakında olduğunu karşıdaki tehdidin milli bekayı hedef aldığını ifade etti.

Aras, “FETÖ, PKK, YPG, IŞİD, DHKP-C aynı hain amaca odaklanmış, aynı karanlık cepheye sürülmüş, isimleri farklı farklı olan Türk ve Türkiye düşmanlarıdır.

Bu alçak örgütlerin birinin bıraktığı yerden bir diğeri kanlı vardiyaya girmekte; milletimize, milli değer ve insani emanetlerimize kast etmektedir.

Ülkemizin üzerine kâbus gibi çöken derin ve küresel komploda terör örgütleri maşa ve taşeron olarak kullanılmaktadır.

Terörizm bugün vatanın her köşesine sıçramış durumdadır. Unutulmamalıdır ki, Hakkâri’de Mehmetçiklerimizin dökülen kanı, gök kubbede çınlayan yiğitlikleri namert ve aşağılık teröristleri eninde sonunda boğacaktır.

Mehmetçiklerimize silah doğrultan ve de emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler.

Türkiye terörizmden büyüktür. Kaygıya, karamsarlığa ise hiç yer yoktur.

Bilinmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin, Türk devletinin istiklal mücadelesinde, beka direnişinde ayrılığa, anlaşmazlığa, çatışmaya prim vermeyecek bir irade ve tutumdadır.

Çünkü mevzu bahis konu kutlu ve tarihsel varlığımızın müdafaasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi terörizmle, iç ve dış mihraklara karşı verilen samimi mücadelede devletiyle beraberdir.

Şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek zorundayız” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim