Kamu-Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın başta olmak üzere Kamu-Sen’e bağlı sendikaların yönetici ve üyeleri ile birlikte Vergi Dairesi Müdürü Cüneyt Solak, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız ile bazı kurum amirlerinin katılımıyla mesai öncesinde Valilik Ek Binası önünde İstiklal Marşı okunarak hem saygı duruşunda bulunuldu hem de şehitler için dua edildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine kasteden, her defasında kahpeliklerini arttıran terörü lanetlemek için biraraya geldiklerini söyleyen Selim Aydın, ülkemizde yaşanan bu tür eylemlerinin yegane gayesinin bu coğrafyadaki toprakların ve milletlerin parçalanması olduğunu belirtti.

Türk Milleti olarak genel kurallar çerçevesinde üzerlerine düşeni yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini bildiren Aydın, “Buradan yedi düvele sesleniyoruz; acımızı içimize bastırıp, her şeyin farkında olduğumuzu, yılmadığımızı, sinmediğimizi, korkmadığımızı, hala iri ve diri olduğumuzu yüksek sesle haykırıyoruz” diye konuştu.

Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların heveslerinin geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacağını kaydeden Selim Aydın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Ve siz alçaklığı kahpeliği kendine meslek edinenler, boynunda tasma olanlar, insanlık düşmanları akıttığınız kanda boğulacaksınız. Her çeşit kahpe tuzaklarla milletimizi dize getiremeyeceğinizi yedi düvele göstereceğiz. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.

Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum. Şimdi sizleri başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşuna ardından İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum. Ardından şehitlerimiz için dua okunacaktır. Milletimizin bir kez daha ve son kez başı sağ olsun. Vatan sağ olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim