30 Ağustos Zafer Bayramı 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin, ilelebet hür yaşayacağının, birlik ve beraberliğinin kanıtı olduğunu belirtti.
30 Ağustos zaferinin ayrıca Türk milletinin bu anlamda dünyaya verdiği en büyük mesaj olduğunu dile getiren Av. Gökhan Külcü, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Türk milleti kazanmış olduğu bu zaferle zalimlere, işgalcilere boyun eğmeyeceğimizi göstermiştir. Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, 30 Ağustos’ta ülkemiz için yazılan senaryoları çöpe atıp ve millet olarak kudret, kabiliyet ve birlik imtihanını başarıyla verdiği son tarihtir.30 Ağustos millet olarak biz hür yaşama irademize sahip çıktık, köküne kökenine bakılmaksızın milyonlar olarak düşman karşısında yek vücut olabilme kabiliyetimizi ispatladık. 
Aziz bir milletin evlatları olarak o ruh halinin de ve düşünce ikliminin mirasçılarıyız ve her tarihi imtihanı başarıyla verecek, her tarihi randevumuza zamanında ulaşacak kabiliyet ve kudrete sahibiz. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Türk Silahlı kuvvetlerimiz ve Çorum halkının bayramını kutluyorum.” (Haber Merkezi) 
 

Editör: TE Bilisim