İnsanları renklerine göre ayırıp, kendi renklerinden olmayanlara zulmü, haksızlığı, her türlü işkence ve katliamı reva gören bir zihniyetin değerlendirmelerinin kendileri için “yok hükmünde” olduğunu kaydeden Karapıçak, “Kendi iç siyasetlerini dizayn etmek ya da dış siyasetlerini belirlemek adına başka milletler üzerine çamur atmaktan asla geri kalmayan, insanlık ve insan haklarından bihaber olan bozuk zihniyet Ermeni soykırımı tasarısını gündemine getirmiştir.

Yakın zamanda ABD temsilciler meclisinde onaylanan sözde soykırım ivedilikle ABD senatosuna getirilmiş, senatonunsa karar tasarısını kabul etmiş olması ABD adına bir acziyet olmasının yanısıra, şanlı tarihiyle cihana adalet dağıtmış olan asil Türk milletinin adaletinden, asaletinden ve şefkatinden hiç bir şey götüremeyecektir” dedi.

Sözde büyük devlet olma vasfıyla varlığını sürdüren ABD’nin asılsız Ermeni iddialarını gündemine alarak iftirayla varlığını sürdürmeye çalışacak kadar küçüldüğünü belirten Karapıçak, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Sözde süper güç ABD yöneticileri kendi siyasi varlıklarını fitne lobilerine teslim etmiş olması tarihe bir utanç vesikası olarak geçmiştir.

Bir ülke düşünün ki, senatörlerini başka ülkelerin lobileri belirliyor. Bir ülke düşünün ki, siyasilerinin gücünü dünyanın öbür ucundaki ülkelerin çıkarları belirliyor. Sonra da gelin bu ülkeye süper güç deyin.

Bu karar ABD’de iplerin Amerikan vatandaşlarının değil, terör ve fitne odaklarının elinde olduğunun tescilidir. Türk milleti için bu karar hükümsüzdür. Tek dikkatimizi çeken yönü, ABD’de devlet sisteminin iflas ettiğinin ilanı olmasıdır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim