Vali Yardımcısı Yüksel’in makamında gerçekleştirilen ziyarette Sefer Kahraman’a Belediye-İş Şube Başkanı Mehmet Şen ve Türk-İş’e bağlı sendikaların il temsilcileri de eşlik ettiler.

Sefer Kahraman ve beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde Çorum’da göreve başlayan Vali Yardımcısı Yüksel’i tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Türk-İş’in, Türkiye’nin üniter yapısına bağlı bir sendika olduğunu vurgulayan Kahraman, “Devletimizin ve milletimizin bütün kırmızı çizgilerine sonuna kadar bağlı bir şekilde işçi sınıfının haklarını koruyup kollama vazifemizi yerine getiriyoruz. Bu bağlamda devletimizin ve milletimizin geleceği için üzerimize ne görev düşerse yerine getirmeye de hazırız.” dedi.

Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise Mardin Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığı’nda görevli Çorumlu J. Uzm. Onb. Muhammet Çoban’ın, Kızıltepe ilçesi Dargeçit mülki sınırlarında hain terör örgütü PKK ile çıkan silahlı çatışmada şehit düştüğünü hatırlatarak, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Vali Yardımcısı Recep Yüksel ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk-İş heyetine teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim