Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, önceki gün Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Türk Halk Müziği konseri verdi. Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen programda müzik ziyafeti sunuldu.
Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halise Akay’ın selamlama konuşması ile başlayan müzik şöleninde Akay, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okul öğrencileri ile birlikte çeşitli programlar düzenlediklerini ve başarılı sonuç elde ettiklerini söyledi.
Akay, “Çeşitli spor dallarında başarılar kazanan, halk oyunları ile özüne sahip çıkan; resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceler elde eden, Hitit defilesi ile Türkiye çapında başarı gösteren, kulağında nota eksilmeyen öğrenciler yetiştirebilmenin kıvancını yaşıyoruz” dedi.
Ardından okulun Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri “Hayat Bayram Olsa” isimli şarkıyı işaret dilini kullanarak seslendirdi. Öğrencilere davetliler de alkışlarla eşlik etti.
Okulun müzik öğretmeni koro şefi Zehra Alıcı’nın yönetiminde devam eden konserde öğrenciler, Tokat, Erzurum, Adıyaman, Ordu, Diyarbakır ve Niğde yörelerine ait türküleri birlikte seslendirdi.
Solo parçaların da seslendirildiği etkinliğin sonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, tüm öğrenciler adına okulun müzik öğretmeni koro şefi Zehra Alıcı’ya çiçek takdim etti.




Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri “Hayat Bayram Olsa” isimli şarkıyı işaret dilini kullanarak seslendirdi.

(Onur MÜLAZIM) 
Editör: TE Bilisim