Dün gerçekleştirilen teşekkür buluşmasına Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın’ın yanı sıra Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Fatih Gök, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sami Çam ve Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türk Eğitim-Sen’in, Türk Milletine sevdalı ve devletinin bağımsızlığına inanan üyelerden oluştuğunu belirten Şube Başkanı Selim Aydın, “Türk Eğitim Sen, her türlü haksızlıkların ve hukuksuzlukların karşısında üyesinin yanında bir güven kapısıdır. Türk Eğitim-Sen, üyesi olsun olmasın haksızlığa uğrayan tüm eğitim çalışanlarının gönül rahatlığıyla gelebildikleri millî bir sendikadır.” dedi.

Türk Eğitim-Sen’in gerçek sendikacılığın adresi olduğunu kaydeden Aydın, emekli üyelere hitaben şunları söyledi:

“Sizlere, böyle bir sendikaya destek verdiğinizden ve hiçbir şartta dik duruşlarınızı bozmadan mücadeleye devam ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ülkemize, insanımıza, vatanımıza, milletimize en güzel şekilde hizmet ettiniz ve Türk Eğitim-Sen saflarında yer alarak onurlu ve haklı mücadelemize destek verdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepinizin ellerinden hürmetle öpüyor, bundan sonraki hayatınızda sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

Etkinliğin sonunda Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Aydın ve diğer şube başkanları tarafından görev sürelerini başarıyla tamamlayan emekli üyelere teşekkür belgeleri takdim edildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim