Türk Eğitim-Sen Şube yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın ile birlikte Şube Sekreteri Gökçer Öğünç, Şube Mali Sekreteri Abdullah Güdek, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Oğuzhan Akbulut, Şube Mevzuat Sekreteri Yalçın Ağcagil, Şube Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri Mustafa Daldal ve İşyeri temsilcisi Mustafa Yıldırım’ın hazır bulunduğu ziyarette eğitimle ilgili Milli Eğitim Müdürü Büyük’le görüş alışverişinde bulunuldu.
Yönetici görevlendirme süreci, eğitim-öğretim faaliyetleri, bilgi edinme ve okullardaki görevlendirmelerin hakkaniyet ölçüsünde yapılması hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı’nın aile bütünlüğünün korunması için illere gönderdiği yazının bir an evvel uygulanmaya konulması için hassasiyetler de dile getirildi. Eğitim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Türk Eğitim-Sen heyeti, adaletli ve kayırmasız, haklının hak ettiğini aldığı, kimsesizin dahi hakkının korunduğu bir çalışma ortamı arzu ettiklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise, her şeyin hakkaniyet ölçüsünde yapılacağını söyledi. Ziyaret karşılıklı başarı ve iyi dileklerle sona erdi.
Editör: TE Bilisim