Geçen yıl yurtdışı gezisini Balkanlara yapan Türk Eğitim Sen Çorum Şubesi, bu sene Orta Avrupa gezisi düzenliyor.

Düzenlenecek olan gezi hakkında bilgi veren Türk Eğitim-Sen Şube Başkan Yardımcısı Sinan Mol, yurt içi gezisinin Güneydoğu Anadolu’ya yapılacağını belirterek, “Geziye başta Türkiye Kamu Sen üyeleri olmak üzere ilimizdeki tüm çalışanlar katılabileceklerdir” dedi.

Türk Eğitim Sen Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı Sinan Mol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçen sene 50 üyemizin iştirak ettiği Ecdada Yolculuk Balkan Turumuzda keyifli anlar yaşadık. Bu sene de 2 Temmuz 2019 tarihinde, Tarihin İzinde Balkanlar 6 gece 7 gün sürecek ecdat şehirlerine yolculuk yapacağız. Bu gezimizde 8 ülke 15 şehir gezilecektir.

2. turumuzda ise Orta Avrupa’nın güzide şehirlerini göreceğiz. 22 Temmuz’da hareket edilecek olup, turumuz 9 gece 10 gün sürecektir. Turlarımızda ücrete dâhil hizmetler; 3 ve 4 yıldızlı otellerde 6 gece konaklama, lüks otobüs ile ulaşım, yurtiçi ulaşımında ikramlar, kahvaltı ve akşam yemeği, şehir turları, profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti, zorunlu seyahat sigortası şeklindedir.”

“KÜLTÜREL FALİYETLERDE ÖNCÜ SENDİKAYIZ”

“Türk Eğitim-Sen milli ve manevi değerleri ön planda tutarak yaptığı sendikacılık anlayışında çalışanların özlük ve mali haklarının iyileştirilmesi çalışmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem vermektedir. Bu amaçla da çeşitli sosyal ve kültürel etkinlik düzenleyerek sendikacılık bağlamında bir farkındalık oluşturarak ilimizde de öncü sendika olmuştur. 2019 yılında sözleşmesini imzaladığımız 2 kültürel gezimize başta Türkiye Kamu-Sen ailesine mensup sendikalarımızın üyeleri olmak üzere tüm çalışanları davet ediyoruz. Geziye katılmak isteyen tüm çalışanlar sendikamız ile irtibat kurabilirler. Gezilerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.corum.tesweb.org adresinden ulaşabilirsiniz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim