Ahmet Ümit 24 Nisan 2017’de kitap imza günü için Çorum’a geldi, romanın operaya uyarlanması için Hattuşa’da incelemelerde bulundu.

İstanbul Devlet ve Opera Balesi tarafından sahnelenen “Ninatta” operasının dünya prömiyeri geçtiğimiz günlerde Kadıköy Süreyya Operası’nda gerçekleştirildi.

Gala gecesinde verilen resepsiyona, Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen ceritoğlu Kurt, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ve Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen de katıldı.

Gerek Milletvekili Ceritoğlu Kurt’un yurt içinde ve dışında sürdürdüğü çabalar, gerekse Vali Necmeddin Kılıç’ın tanıtım konusundaki hassasiyetine, Ahmet Ümit’in fahri tanıtım elçiliği de eklenince, ilk olumlu sonuçlar da alınmaya başlandı.

Tempel Travel Türkiye ve Singapur TM Fouzy Seyahat Acentası işbirliğiyle satışlarına başlanan turlarla, Singapur’dan 50 kişilik ilk kafile 10 günlük Türkiye turu kapsamında 18 Aralık 2017 Pazartesi günü ilimizi ziyaret etti. Hazırlanan tur paketleri diğer Uzakdoğu ülkelerinde de satışa sunulacak.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim