Anma törenine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Belediye Meclis Üyesi Necdet Biçer, CHP İl Yönetim kurulu üyeleri, 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP eski İl Başkanı Gazi Özkubat, dönemin ilk kadın Belediye Meclisi Üyesi ve ÇORUM HABER yazarı Gülseven Köse, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Şen, Tüm Bel Sen Şube Başkanı Nevzat Veldet, Aksu Makina sahibi Teyfik Akpınar, ÇORUM HABER Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Kale Mahallesi eski Muhtarı Sebahat Ekmekçi ile çok sayıda seveni katıldı.

Eski mesai arkadaşlarının da hazır bulunduğu törende CHP İl Başkanı Suvacı, “İnsanlar fanidir. Onları kalıcı yapan eserleridir. Rahmetli Turhan ağabeyimiz görev yaptığı süre içerisinde hiçbir ayrım gözetmeden birlik ve beraberlik içerisinde belediye başkanlığı yaptı. Kendisiyle her zaman övünç duyduk” dedi.

Kılıçcıoğlu’nun yaptığı hizmetlerinin Çorumlunun gözü önünde olduğunu kaydeden Suvacı, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.

ÇORUM HABER Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ise1973 yılında kendisini belediye başkan adayı olması için ikna eden heyetin içerisinde bulunduğunu belirterek, “İkna etmemizin ardından adaylığı kabul etti ve yapılan seçimde Çorum Belediye Başkanı oldu. 16 yıl boyunca Çorum’a onurla hizmet etti” dedi.

Gülseven Köse ve Sebahat Ekmekçi de yaptıkları konuşmada Kılıçcıoğlu’nu minnetle andıklarını ifade ederek, “Onun kadar iyi bir belediye başkanı daha gelmedi” şeklinde konuştular.

Yapılan konuşmaların ardından tören Ulucami emekli İmam Hatibi Hasan Kestek’in duasıyla sona erdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim