Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı (TOSELOG) programını Çorum Belediyesi olarak vatandaş katılımını içeren bir proje olarak yürüttüklerini belirten Candan, “Bizim için problemlerin tespiti ve çözümüne katkı sunulması çok önemli” dedi.
“Çorum'da toplu taşımanın iyileştirilmesi ve otobüs güzergâhlarının yeniden düzenlenmesi” projesinin ikinci ayağı olan bilgilendirme toplantısı dün Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve belediye yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Candan, katılımcılığı en açık şekilde kabul eden tarzın yönetimde en sağlıklı tarz olduğunu ifade ederek, “Muhtarların yaşadıkları sorunları veya mahallelerinin beklentilerini rahat bir şekilde bize iletmeleri gerekiyor. Belediye olarak birçok hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizin memnuniyet verici olması gerekiyor. ‘Ben yaptım oldu’ tarsı hizmet anlayışı artık geride kaldı. Toplumun bütün kesimlerine ulaşan hizmet anlayışını önemsiyoruz. Çorum Belediyesi olarak bu yöntemleri en aktif şekilde kullanmak istiyoruz” dedi
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim