CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, destek turlarına esnaf ziyareti yaparak devam etti. İlgü, Emek Caddesi ve Bahabey Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek, kendisine destek istedi.
Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, “Çıktığım bu yolda başarılı olup Çorum halkına hizmet etmek istiyorum. Çorum bana çok şey kattı. Burada büyüdüm, ticaretimi burada yaptım. Eğer partimizin üyeleri destek verir de seçilirsem Çorum’a olan borcumu hizmet ederek ödemek istiyorum. Benim siyasette yegâne amacım var o da hizmet etmek” dedi.
13 yıldır ülkeyi yöneten zihniyetin halka yalan söylediğini kaydeden İlgü, “İç Güvenlik paketi adı altında toplumda baskı kurup demokrasimizi yok etmeye çalışıyor. İç güvenlik yasasının ne işe yaradığını AKP milletvekilleri muhalefet milletvekillerine saldırarak gösterdiler. Bunların tek amacı var Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarıyla sulayarak kurdukları Cumhuriyetimizi yok etmek.
Kendisini padişah zanneden Cumhurbaşkanı, başkanlık sistemi adı altında bu ülkeye padişahlık düzenini getirmek istiyor.
Cumhuriyet Halk Partisi ve CHP’nin bizim gibi neferleri oldukça onlar kirli emellerini gerçekleştiremeyecek. Biz AKP’nin yalanlarının önünde dimdik durmaya devam edip halkımıza doğruları anlatacağız” dedi.
AKP milletvekillerinin saldırıları sonucu yaralan CHP ve HDP’li milletvekillerine de geçmiş olsun dileklerinde bulunan İlgü, ziyaretlerine son verdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim