Çorum’da 2003-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Turan Atlamaz, başkanlığın ardından Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı. Halen Samsun İlkadım Kaymakamlığı görevini yürüten Atlamaz, önceki gün rahatsızlandı.

Kalp ritim bozukluğu nedeniyle Samsun Liv Hospital Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve Check – Up yaptıran İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz bir gece de müşahede altında kaldı.

Kendine gösterilen ihtimamdan son derece memnun kaldığını kaydeden Atlamaz; “Ben Liv Hospital Hastanesi’ni sağlık sektöründe lider bir kuruluş olarak görüyorum. Gerçekten verdikleri hizmetin kalitesi ile her türlü övgüye layık bir kurum. Kendilerini çok kutluyorum. İnsan kendisini evinde gibi hissediyor. En ince detaylarla dahi ilgilenildiğini hissediyorsunuz. Herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten içim rahatladı ” dedi.

Liv Hospital Samsun Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Turan Atlamaz’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir gece hastanede misafir edileceğini kaydetti.

Müşahede altında tutulan Turan Atlamaz’a eşi Behiye Atlamaz da refakat ediyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim