umudumtupbebekplatformu.com tarafından düzenlenen ve Dr. Hakan Özörnek’in katılacağı “tüp bebek bilgilendirme toplantısı” yarın Çorum’da gerçekleştirilecek.
Çorum Belediyesi Turgut Özal Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak toplantıda Dr. Hakan Özörnek, doğal yollardan çocuk sahibi olamayanlara yardımcı üreme teknikleri ve tüp bebek tedavileri hakkında bilgi verecek.
umudumtupbebekplatformu.com, katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı ve örnekleri ile tüp bebek tedavilerinin anlatılacağı toplantı serisinin ikincisini 21 Haziran 2015 Pazar günü Yozgat’ta gerçekleştirecek.
umudumtupbebekplatformu.com yöneticisi Mukadder Adil, tüp bebek tedavilerinin zorluklarını bilen bir anne olarak, aynı sorunu paylaşan insanlara yardımcı olmak için yola çıktıklarını belirterek, “Bilgilendirme toplantılarımız Anadolu’nun değişik kentlerinde sürecek. Doktorlarımızın da katkılarıyla tamamen ücretsiz ve bilgilendirme amaçlı sosyal bir girişim olan toplantılarımıza katılanların yardımcı üreme teknikleri konusunda doğru bilgi sahibi olmalarını amaçlıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim