04-06 Eylül 2015 tarihleri arası gerçekleştirilen toplantıya TÜMSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri, Avrupa TÜMSİAD üyeleri, TÜMSİAD ÇORUM Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetimi, 56 şubenin yönetim kurulu üyeleri, kardeş kuruluşların ve vakıfların başkan ve yöneticileri ile önceki dönemlerde TÜMSİAD’a emeği geçmiş yöneticiler ve aileleri katıldı.
4 Eylül Cuma günü akşam yemeği ile başlayan toplantıda, açılış resepsiyonuyla devam etti. 5 Eylül Cumartesi günü tüm katılımcıların iştirak ettiği ana oturumda ise, bir önceki dönem Genel Başkan olan Milletvekili Dr. Hasan Sert, Kurucu Genel Başkan Mehmet Yıldırım, Avrupa TÜMSİAD Genel Başkanı Cahit Kerenciler, Genç TÜMSİAD Genel Başkanı Fatih Çıtak ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan açılış konuşmaları gerçekleştirdi.
Genel Başkan Doğan konuşmasında “10. yılımızda yakaladığımız ivmenin hakkını veren TÜMSİAD; Genel İstişare Kurulu toplantılarında bu ivmenin devamı için yapacağı çalışmalarla başarılarını artıracaktır. Hem ülke ekonomisinin kalkınması için hem de KOBİ’lerimizin gelişimi için yaptığımız organizasyonlar ve Avrupa’da, Asya’da ve dünyanın birçok yerinde açtığımız şube ve temsilciliklerle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.
2 gün boyunca yapılan toplantılar ve çalıştaylar ile TÜMSİAD’ın daha da ileri gitmesi ve gelişmesi için katılımcıların görüş ve önerileri alınarak gündemdeki konular istişare edildi.
Toplantının kapanış programında konuşan Genel Başkan Doğan, “Bu güzel etkinliği eş ve çocukları ile beraber onurlandıran ve toplantının etkinliğini artıran herkese TÜMSİAD yönetimi adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim