İş Geliştirme Yatırım Proje Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından organize edilen ve Çorum Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi ve Konferans Salonu’nun da düzenlenen seminere TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, yönetim kurulu üyeleri, Semerkant Vakıf Başkanı, Beşir Derneği başkanı, heyetleri, iş adamları, sanayici, üretici, üniversite öğrencileri ve misafirler katıldı.

İş geliştirme Komisyonu Başkanı ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Karakuş tarafından koordine edilen seminerde: TÜMSİAD yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Murat Çingiş de bir konuşma yaptı

Katılımcılara e-ticaret hususunda edindiği tecrübelerini anlatan Çingiş, kartonpiyer ve söve imalatı yaptığını ve internet satışına çok uygun olmamasına rağmen olumlu başarılar elde ettiğini ifade etti.

Seminerde konuşan TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Başkanı Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin uluslararası ticaretteki payı, Çorum’un potansiyeli ve bunun arttırılmasına katkı sağlamak için yapılabilecek faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Çorum’un yerel değerlerinin uluslararası platformda hareket alanlarının genişletilmesi gerektiğini belirten Kılıç, ülkede ve dünyada büyük kazançların hızla E-Ticarete kaydığı günümüzde, dünyada yeni ekonomi anlayışına ayak uydurması için bu gibi konferansları fırsat olarak gördüklerini dile getirdi.

Aldanmayan, aldatmayan Ahilik anlayışı ve ilkelerle konu birleştirildiğinde ilerleyen zaman ve yılarda daha bilinçli ve karlı olarak E-Ticaretin şimdikinden daha etkin olacağını anlatan Kılıç, kitlelerin bu sektöre akışının arttığını özellikle iş dünyasının bunu görmesi gerektiğini söyledi ve bizlerin görmemiz gerekmektedir dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Dijital Dönüşüm piksel kod, e- ticaret konulu seminer, konunun uzmanı Abdussamed Bolat tarafından verildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim