TÜMSİAD Çorum Şubesi’nde düzenlenen programa, Hitit Üniversitesi Proje Uzmanı Öğretim Üyesi Mehmet Aydınkal, Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bilici, Proje Koordinasyon Birimi Uzmanı Erhan Şahin ile TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Programda konuşan Mehmet Aydınkal, Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi ve Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan projenin içeriği hakkında TÜMSİAD yönetim kurulu ve üyelerini bilgilendirdi. Projenin amacının; toplumun temel kültürel ve manevi değerleri ile beslenmiş, girişim, inanç ve düşünce özgürlüklerine saygılı, evrensel iş ahlakını özümsemiş, örnek iş adamı ve verimli işletme modelinin oluşmasına ve yaygınlaşmasına yardımcı olmak olduğunu anlatan Aydınkal, Proje ile toplamda en az 500 kişiye ulaşılmasının amaçlandığı kaydetti. Aydınkal, TÜMSİAD üyeleri dışında diğer işveren ve çalışanlarına, Kobilere, üniversite öğrencilerine ve TR83 Bölgesi’nde (Samsun-Amasya-Tokat) bulunan diğer TÜMSİAD Şubelerine de fayda sağlayacağına değindi.
Toplantının ardından konuşan TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, önceden yapılan istişare toplantılarının somut projeye dönüşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim