Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 23 Ekim 2015 Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek 3.TÜMEXPO Fuarı ve KOBİ Şurası’nın açılışın ardından Tümexpo Fuarı; makine, tekstil, gıda, otomotiv, kozmetik, inşaat gibi önde gelen sektörlerde faaliyet gösteren firmaları uluslararası firmalar ile bir araya getirecek.
Çorum Şubesi ve üyelerin stant açarak yerlerini alacağı fuarda TÜMSİAD Çorum Şubesini temsilen Başkan Abdurrahman Kılıç da yer alacak.
Fuar içerisinde yer alan ALLINTECH (All Innovation Technology) Salonu, inovasyon projelerine yatırım yapan büyük firmalara, çalışmalarını tanıtma imkanı sunarken, fuar projesi, eş zamanlı düzenlenen Kobi Şurası ile uluslararası konuşmacılar ve katılımcılara da ev sahipliği yapacak.
Dünya ticaretinin ve uluslararası organizasyonların gözde merkezlerinden biri olan İstanbul’da gerçekleşecek olan bu büyük organizasyon, katılımcılara B2B ile ticari işbirliği, küresel ortaklıklar ve yeni fırsatlar sağlayacak.
Türkiye’nin en büyük ekonomi ve ticaret platformu olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen TÜMEXPO TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı 2015 Organizasyonu ile geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine ulaşılabilecek.
Cesur ve girişimci iş adamlarını bir araya getirmek, küresel ticari ağlar kurmak, uluslararası piyasada söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirme, Türkiye’nin ekonomisine katkıda bulunmak, yeni yerli ve yabancı ticari ortaklıklar kurmak, yeni inovasyon teknolojilerinden haberdar olmak, ürün tanıtımı ve marka bilinirliğini arttırmak, yeni ve etkin pazarlar kazanmak rakipleri gözlemleme, sektördeki yeri analiz etmek, iş ve iletişim ağınızı geliştirmek, böylece, TÜMEXPO kapsamında açılacak fuarlarla tüm dünyadan katılacak binlerce ziyaretçiye üyelerin ve ülkenin ürün ve üretim kapasitesini tanıtmanın yanısıra, yabancı alım heyetleri ile yapılacak B2B iş görüşmeleri ile büyük iş bağlantıları kurulacak.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim