İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle teşkilatlarındaki gönüllü kadınların katılımı ile gerçekleşen toplantıda gündeme dair konular ve teşkilatlanma yapısı ele alındı.

Tüm ilçelerde kongrelerin tamamlanıp teşkilatları yeniden yapılandırdıklarını hatırlatan İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, “Böylece ilçelerimizi 2019 seçimlerine hazır hâle getirdik. İlerleyen zamanlarda da İl Başkanlığı Kongresi’nin ardından İl Kadın Kolları Kongresi gerçekleşecek ve 2019 seçimleri için çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.

Kadın kolları mensupları olarak bulundukları konumların, insanlara ulaşmak için açılan gönül kapıları olduğunu vurgulayan Meryem Demir, “Bizler kadın kolları teşkilatı mensupları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizde, mahallemizde birer temsilcisiyiz. Cumhurbaşkanımızın uzanmak istediği yardım eliyiz. Bu nedenle O'na layık olmak için bizler de elimizden gelen çabayı gösterip nerede bir ihtiyaç sahibi varsa kapısını çalıp derdine derman olmaya çalışmalı, nerde bir hastamız yaşlımız varsa ziyaret edip hâlini hatırını sormalıyız. Bulunduğumuz konumlar insanlara ulaşmak için açılan gönül kapılarıdır. İnsanlara ulaşmanın manevi hazzı ile hareket edip hayır dualarını almak burada verdiğiniz tüm emeğe değiyor. Bunun bilinci ile hareket ederek çalışmalarınızı sürdürmenizi istiyorum.” diye konuştu.

Toplantıya katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden AKP İl Kadın Kolları Başaknı Demir, “Sizin gibi Ak Parti davasına gönül veren ve bu uğurda hiçbir fedakârlığı esirgemeyen hanım kardeşlerimle çalışmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Çalışmalarımızda hepimizin Allah yâr ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim