Tarımın ülkenin gelişmesi için çok önemli bir konu olduğunu söyleyen Terlemezoğlu, son yıllarda kırsalda yaşayan insanların tarım arazilerini işlemeyerek büyük şehirlere çalışmaya gittiklerini ifade etti. Belediye Başkanı seçildikleri takdirde sadece Çorum’un merkezinin değil tüm Çorum’un Belediye Başkanı olacaklarını kaydeden Terlemezoğlu, Çorum’da tarımın geliştirilmesi için, Çorum’daki insanların büyükşehirlere göç etmesini önlemek adına çalışacaklarını dile getirdi.

BAHABEY CADDESİ ESNAFINDAN TERLEMEZOĞLU’NA YAKIN İLGİ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Bahabey Caddesi’nde bulunan esnafı da ziyaret etti. İşyerlerini tek tek gezen Terlemezoğlu, vatandaşların dertlerini ve yaşadıkları sorunları dinledi.

Esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Bilgi Terlemezoğlu, Belediye Başkanı seçilmesi halinde Çorum’u beraber yönetme sözü verdi. Hiçbir kesimin Çorum Belediyesinde ayrıcalığının olmayacağını ifade etti. Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu’nun projelerini de dinleyen Bahabey Caddesi esnafı, seçimlerde Terlemezoğlu’na başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim