Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Nevzat Veldet tekrar güven tazeledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan genel kurula CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Aydemir, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Kadın Kolları Bakanı Firdevs Yalçın, Emek Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem Özünel ve Ayhan Oğuz, HDP İl Başkanı Ümit Küçükbayatlı, DİSK/Emekli-Sen Şube Başkanı Ömer Sözüdoğru, ADD Şube Başkanı Uğur Demirer, Çorum Çağdaş Avukatlar Derneği Başkanı Av. Ahmet Özdel, Eğitim-Sen Şube Başkanı Mehmet Öztürk, BES Şube Başkanı Ertuğrul Alper, SES Şube Başkanı Turgut Türkoğlu, Tarım Orkam Sen İl Temsilcisi Ali Türksal ile çok sayıda Tüm Bel Sen üyesi katıldı.

Divan Başkanlığı’na Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, üyeliklere ise Eğitim-Sen Şube Başkanı Mehmet Öztürk ve SES Şube Başkanı Turgut Türkoğlu’nun getirildiği genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Nevzat Veldet, “Hangi siyasi görüşte olursak olalım hepimizin aynı gemide bulunduğu bir tane Türkiye olduğu gerçeğini unutmadan omuz omuza vermek, özgürlüğümüze ve demokrasimize sahip çıkmak zorundayız” diyen Veldet, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine dört elle sarılmanın önemine dikkat çekti.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde Tüm Bel-Sen Çorum Şubesi’nin yönetim kurulu listesi Nevzat Veldet, Şahin Çal, Kenan Şahin, Burhan Keklik, Naki Demirci, Zihni Ünaldı ve Ahmet Tarhan Türkeri’den oluşurken üst kurul delegeleri ise Nevzat Veldet, Kenan Şahin ve Tolga Canagir’den oluştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim