Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette yaptığı açıklamada TÜGVA’nın gençliğe yönelik önemli hizmetleri olduğunu söyledi. Gençleri geleceğe hazırlamak, onlara sorumluluk vererek gençlerin önünü açtıklarını söyleyen Başkan Külcü, “Gençliğimize güvendiğimiz için gençlerin demokrasiye ve siyasete katılımı artırmak için seçme hakkı varsa seçilme hakkı da olmalı diyerek 25 olan seçilme yaşını pazar günü oylayacağımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 18'e inecek.” dedi.

TÜGVA Teşkilat Koordinatörü Enes Eminoğlu, Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer, Çankırı İl Temsilcisi Özkan Öcal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde konuşan TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, vakfın faaliyetleri hakkında Başkan Külcü’ye bilgiler verdi.

Türkiye çapında 1500 ortaokul, 3000 lise, her üniversitede ve fakültelerde teşkilatlanmaya devam ettiklerini ifade eden Emniyet, “Yurt imkânları olarak da çok iyi bir noktaya geldik. Eylül ayı içerisinde 95 öğrenci yurdumuzu açacak duruma geldik. Gençlerimize hem yurt hem burs imkânları hem de kültür sanat, spor faaliyetleri ile Türkiye'nin her yerinde gençlere hızlı bir şekilde ulaşmak için mücadele ediyoruz. 16 Nisan referandum sürecinde de Türkiye Gençlik Vakfı olarak güzel çalışmalar başlattık. 81 ilde meydanlarda gençlerimizle hep beraber evet yürüyüşü yaptık. 16 Nisan'dan sonra gençlerimizin önündeki bütün engeller kaldırılacak. Daha güçlü ve daha istikrarlı bir Türkiye'de gençlerimiz de kendi üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerdir” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim