CHP Çorum İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek ve geçen dönem Belediye Meclisi Üyesi Kemal Kapısız, dün gazetemizi ziyaret ederek, ÇORUM HABER’in 31. yılını, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın da meslek yaşamında 46. yılını kutladılar, Yolyapar’ın şahsında tüm gazete çalışanlarına başarı dileğinde bulundular.
Yıldız Bek, basın özgürlüğünün ciddi tehdit altında bulunduğu ve ağır baskıların yaşandığı bir dönemde “tarafsız” yayın politikasını sürdürme başarısını gösteren ÇORUM HABER’i takdirle karşıladıklarını söyledi.

“HALKIN İRADESİNE SAYGI GÖSTERİLMEDİ”
CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, 7 Haziran seçimlerinden sonra millet iradesinin hiçe sayıldığını, 400 milletvekili isteyen şahsın, baskılarla yeniden tek başına iktidar zorlamasına giriştiğini, ancak halkın 1 Kasım’da bu oyunları bozacağını belirterek, “Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Onun için ‘Önce Türkiye’ diyoruz. Ve inanıyoruz ki, binlerce yıldır birlikte yaşayan bu halk, yine birlikte yaşamaya devam edecektir” diye konuştu.

“YİNE HÜSRANA UĞRAYACAKLAR”
Çorum Milletvekili Tufan Köse ise, demokrasiyi içselleştirememiş AK iktidarını 7 Haziran’da hüsrana uğratan bu halkın, 1 Kasım’da iktidarı bir kez daha sandığa gömeceğini savunarak, “İktidarı elden kaçırmamak için, kaos yaratma pahasına her türlü hukuk dışı yolu deniyorlar ve çağdaş demokrasilerde görülemeyecek yöntemleri uygulamaktan kaçınmıyorlar. Ancak, 150 yıllık demokrasi kültürüne sahip bu halk, diktatörlük heveslilerine bu fırsatı vermeyecektir” ifadesini kullandı.
Köse, CHP’nin “Önce Türkiye” şiarıyla, 13 yıldır tahrip edilen sosyal dokuyu, ekonomiyi ve komşularla ilişkileri,1 Kasım’dan sonra yeniden halk yararına düzelteceğini söyledi.
Kemal Kapısız da, “Sindirerek ayrıştırıp böldürmeyeceğiz, birleştirerek güçlendireceğiz” şeklinde veciz bir ifade kullandı. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim