İhracatın geliştirilmesi, ihraç edilen mal ve hizmetlerin çeşitlendirilmesi, ihraç mallarına yeni pazarlar kazandırılması, ihracatçıların uluslararası ticarette paylarının artırılması ve girişimlerinde gerekli desteğin sağlanması, yurt dışında yapılacak yatırımlar ile ihracat maksadına yönelik yatırım malları üretim ve satışının desteklenerek teşvik edilmesini amaçlayan toplantı 27 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de Çorum TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Türk Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar, Sigorta Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Özlem Aydın, Samsun İrtibat Bürosundan Pazarlama Yöneticisi Azem Kasap ve KGF Çorum Şube Müdürü İlhan Çamlıbel’in konuşmacı olarak katılacağı toplantı da TSO üyelerine Eximbank’ın kısa, orta ve uzun vadeli kredileri ve sigorta programlarının, başvuru aşamasından itibaren işleyişi ve içeriği ile ilgili bilgiler de aktarılacak.

Sunumda ağırlıklı olarak, ihracata yönelik işletme sermayesi kredisi, ihracata yönelik yatırım kredisi, ihracata hazırlık kredisi, kısa ve uzun vadeli ihracat kredisi sigorta programları ile Kredi Garanti Fonu’nun desteklerinin anlatacağı toplantıya, Çorum TSO üyeleri davet edildi.  (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim