Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Gazeteci Fuat Uğur’un TOBB Başkanı ve TOBB için attığı tweete tepki göstererek Hisarcıklıoğlu’na destek açıklaması yaptı.

ATV Avrupa Televizyonu’nda “Avrupa’da Gündem” programının sunucusu, Türkiye Gazetesi ve kitap yazarı Fuat Uğur, Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun attığı tweete; ““Bırakın acil şifaları filan, koskoca TOBB’un başkanısınız, bankalarda milyarlarca dolar-liranız var Rifat bey. TOBB olarak elinizi bir kez olsun taşın altına koyun ve biz de ülkemizin yaşadığı felaketlerde sizi görelim “Bravo TOBB” diyelim” şeklinde karşılık vermişti.

Bunun üzerine Çorum Ticaret ve Sanayi Odası da sosyal medya hesaplarından bir tepki açıklamasında bulunarak; “Ülkemizde yaşanan afetlerde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, ihtiyaç sahibi insanlara eğitim, gıda ve sosyal yardımları ile en ön sıralarda yer alan Türkiye iş aleminin çatı kuruluşu TOBB ve çok değerli Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fuat Uğur’un sarfettiği sözler Çorum iş dünyasını derinden üzmüştür” görüşüne yer verdi.

Editör: TE Bilisim