TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılan ziyarette iş dünyasının temsilcileri Jandarma Albay Üstündağ’a görevinde başarılar diledi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette TSO heyeti, iş dünyası adına Üstündağ’ı tebrik ederek, önceki görev yerlerinde elde ettiği başarıların ilimizde de devam etmesi temennisinde bulundu.
Çetin Başaranhıncal, 15 Temmuz darbe girişiminin bir amacının ise TSK’yı yıpratmak olduğunu kaydederek, “Asker kıyafeti giymiş bir grup vatan haini demokrasimize darbe yapmaya kalkıştı. Ama vatansever halkımız, polisimiz ve askerimiz bir olarak bu hain kalkışmaya izin vermedi. Göz bebeğimiz olan Mehmetçiğimize, 15 Temmuz öncesi bakışımız neyse aynı bakışımız yine devam edecektir” dedi.
İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Üstündağ ise, ziyaretlerinden dolayı TSO yöneticilerine teşekkür etti. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde görev yaptığını kaydeden Albay Üstündağ, Çorum’da birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim