Gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinin ardından, AK Parti, CHP ve İYİ Parti temsilcileri, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimlerde partilerine neden oy verilmesi gerektiği konusunda ve Çorum ile ilgili projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla TSO Meclisi üyeleriyle bir araya geldiler.

İlk önce AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Ardından, Meclis üyelerine CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse hitap etti ve ziyarette kendisine eşlik eden 3 yeni CHP milletvekili adayı Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız’ı tanıttı.

Toplantıya, siyasi partilerden son olarak İYİ Parti’nin 4 Milletvekili Adayı, Mehmet Fatih Arslan, Abdullah Karaman, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı katıldı. Partisi adına, Çorum milletvekili aday listesinde birinci sırada yer alan Mehmet Fatih Arslan yaptığı konuşmada partisi ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmalarının sonunda soru da alan milletvekili adayları, samimi ve içten bir yaklaşımla iş dünyası ile buluştu.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, parti temsilcilerinin TSO’yu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, demokrasinin bayramı seçimlerin Çorum’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim