TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve TSO Meclis Başkanı Erol Karataş’ın da hazır bulunduğu gezide TSO İnşaat Komisyonu üyesi Turgut İlgü yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Yeni hizmet binasının tamamlanması adına işleyiş olarak bazı çalışmalarda bulunduklarını ve İnşaat komisyonu oluşturduklarını söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, mümkün olduğu kadar malzemeleri kendilerinin alarak çalışmaları sürdürdüğünü gerektiğinde de ihaleye çıktıklarını vurguladı.

Ağustos ayı içinde TSO’nun yeni binasına taşınma çalışmalarının başlayacağını belirten TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, bir taraftan eksiklerin tamamlanmasına devam edildiğini ifade etti. Yeni binanın fonksiyonel olarak 35-40 yıllık bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Başaranhıncal, üyelerin sektörel toplantılarını yapabileceği toplantı salonlarının ön planta tutulduğunu söyledi. TSO binasında ayrıca üyelerin hafta sonu ya da boş zamanlarını değerlendirebileceği sosyal tesislerin de bulunabileceğini anlatan Başaranhıncal, bina içinde OKA’ya yer tahsisi de yaptıklarını ayrıca uzay şube denilen temsilcilikler bulunacağını il dışından gelen misafirlerin buralarda hizmet alabileceklerini anlattı. Çetin Başaranhıncal, ilçe odaları için de odalar düşündüklerini ifade etti.

Yeni TSO binasının gezilmesinin ardından üyelere İskilip Dolması ikramında bulunuldu.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim