“Hepimiz elektrik faturası ödüyoruz, içinde TRT payı var. Hepimiz TRT’ye para veriyoruz. TRT’yi yöneten zat sana sesleniyorum. Orası babanın çiftliği değil. Biz sana para ödüyoruz” diyen İnce, “TRT’ye verilen paralar haram olsun. Boğazında kalsın, zıkkım olsun. Size öyle bir haddinizi bildireceğim ki göreceksiniz siz. Siz kimsiniz, ne zannediyorsunuz kendinizi?” dedi.

İki şeyi unutmadığını kaydeden İnce, “Kinim yok, rövanş duygum yok. İntikam duygum yok. Ama iki konuyu ciğerime yazdım. Bir Soma’da yere düşen o madenciye tekme atanı ciğerime yazdım. İki TRT’yi de onun yanına yazdım. TRT Genel Müdürü sana sesleniyorum, seni ciğerime yazdım. Seni kalbimin bir kenarına yazdım. Bu fakir milletin hakkını Recep Tayyip Erdoğan’a yedirerek muhalefete yer vermeyerek yaptığın bu yayıncılığı sana yedireceğim. Adalet oyacak bu memlekette adalet.

Benim işim Cumhurbaşkanı olarak adil bir yargı düzeni kurmak. O adil yargı düzeni ister beni yargılar isten Erdoğan’ı yargılar. Benim Cumhurbaşkanlığı’mda yüksek yargıçlar ayağa kalkmayacak. Benimle birlikte Yalova’ya gelip elma toplamayacak. Yüksek yargıçlar adalet dağıtacak. Dağıtmıyorlarsa cübbelerinin önüne çıt çıt yaptıracağız” şeklinde konuştu. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim