Katıldıkları fuarda, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin öncülüğünde Çorum’u en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Çorum, turizm potansiyeli çok yüksek bir ilimiz. Bizler de bu tür fuarlar vasıtasıyla ilimizi ülkemize ve tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. 11 Aralık’a kadar sürecek olan fuarda şehrimizi standımızı ziyaret eden misafirlerimize en iyi şekilde tanıtmaya gayret göstereceğiz” dedi.

BAKAN NABİ AVCI, ÇORUM LEBLEBİSİ DAĞITTI

Fuarın açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, açılıştan sonra fuarda yer alan stantları ziyaret etti. Çorum standını oldukça beğenen Bakan Avcı, henüz yeni kavrulmuş sıcak leblebilerden misafirlere ikram etti. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’dan Çorum hakkında bilgiler alan Başkan Avcı, Çorum heyetine başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı Çorum’a davet etti.

Çorum standına ziyaretçi akını

Fuarın açılışı ile birlikte Çorum standı önemli ziyaretçilere ev sahipliği yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Karşıyaka Kaymakamı hemşehrimiz Sadettin Yücel, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin İçten ve çok sayıda davetli Çorum standını dikkatle inceledi.

Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan konuklarıyla yakından ilgilenirken onlara leblebi ikram etmeyi ihmal etmedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim