Kaza, dün gece saat 02.30’da D-100 İstanbul-Samsun Karayolu Beygircioğlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan Ayhan Özyurt (47) yönetimindeki 06 BB 6273 plakalı traktör yüklü TIR, Beygircioğlu mevkiine geldiği sırada bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerleri kırarak karşı şeride geçen TIR devrildi. Şans eseri karşı şeritte araç bulunmaması olası bir can kaybını önlerken, kazada TIR sürücüsü yaralandı.
Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılarak ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın ardından TIR ve TIR’ın üzerinde bulunan 2 traktörün yola devrilmesi sonucunda Samsun-İstanbul karayolu 3 saat trafiğe kapatılırken, ulaşım tali yoldan sağlandı.
Jandarma ve trafik polisleri olası bir kazanın daha yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken, TIR ve traktörlerin çekiciler tarafından yoldan kaldırılması sonucunda D-100 karayolu yeniden ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili olarak başlatılan incelemenin devam ettiği öğrenildi.




Editör: TE Bilisim