Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı olağan Meclis toplantısı, geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Toplantıda, Çorum TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş’ın, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerini iletmesinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemin ilk maddesinde yer alan 16.07.2018 tarihli karar özeti,  ikinci ve üçüncü maddesindeki Temmuz ile Ağustos aylarına ait mizanlar ve gelir-gider bütçesi analiz raporları görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin dördüncü maddesindeki, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çorum TSO’ya ait katılım payının %40’dan %10’a düşürülmesi ve Osmancık OSB yönetiminde 4 yıl süreyle Oda’yı temsilen görev yapacak 2 asil üyenin,  Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca ve Meclis Üyesi Aytaç Baba, 2 yedek üyenin de TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan ve Meclis Üyesi Ahmet Gelgör’ün seçilmesi hususu oy birliği ile kabul edildi.

Beşinci maddede, Oda ve Borsa üyelerine verilecek Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Çorum TSO Disiplin Kurulu tarafından Oda üyesi olan bir firmaya uyarma cezası verilmesi konusu görüşülerek onaylandı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Meclis Üyeleri’nin, Çorum’da bazı bölgelerde belli saatlerde trafikte yaşanan sorunlarının dile getirmesinin ardından Meclis Toplantısı sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim