Çorum’da yolun karşısına geçmek isterken, otomobilin çarpması sonucu komaya giren ve doktor tarafından uyutulan üniversite öğrencisi Cem A., yaşam mücadelesi veriyor. Hastanede ölüm kalım savaşı veren oğlunun gözlerini açmasını bekleyen baba Sadık A. ve anne Sultan A., doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.
Kaza, Cemilbey yolu 6. kilometresinde 6 gün önce meydana geldi. İddialara göre, yolun karşısına geçmeye çalışan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Cem A.’ya Erol M. idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cem A., metrelerce savruldu. Sürücü arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı. Cem A., ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Vücudunun büyük bir bölümünde kırıklar olan üniversiteli genç, yaşam mücadelesi verirken Baba Sadık ve Anne Sultan A., oğullarının gözlerini açmasını bekliyor.
Diğer yandan Cem A.’ya çarpıp kaçan otomobil sürücüsü ise jandarmanın saatler süren arama çalışmaları sonra yakalanırken, sürücü çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.
(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim