Merzifon’un Üçdeğirmenler kır kahvesinde gerçekleştirilen lansmanda araçlar hakkında bilgi veren Toyota Plaza Şamlıoğlu Satış Müdürü Abdullah Çoban, “2.5 motor gelişmiş yüksek hybrıd teknolojisine sahip aracımız yüksek kalite, güvenlik donanımı ve şık tasarımı ile dünyanın en güvenilir suv modeli seçilmenin haklı gururunu taşımaktadır” dedi.

Kompakt bir suv olarak tasarlanan rav4 hybrıdin 20 yılı aşkın bir süredir maceraperestlerin vazgeçilmezi olduğunu belirten Çoban, çevre dostu yeni araçlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İster şehir içinde isterseniz şehir dışında mükemmel sürüş keyfi sunacak olan rav4 hybrıdde ilk kez 360 derece panoramik görüntü monitörü ile aracın etrafını 3d ile görüntülemekte, entegre dinamik sürüş sistemi sayesinde keskin virajlarda manevra hakimiyetini güçlendirirken, 4x4 özelliği ile zorlu yol koşulları ile baş etmenizi sağlayacaktır.

200 hp güce sahip rav4 hybrıd teknoloji aracımız emisyon değerlerinin düşüklüğü ile çevreci olmasının yanında, şehir dışında 100 km.’de 4.9lt, şehir içinde 5.1 lt. Yakıt tüketimi ile dizel araçlardan daha az yakıt harcayarak ekonomi sunmaktadır.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim