En geniş ürün gamı ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hibrit teknolojisini geniş kitlelere yakından tanıtmak isteyen Toyota, bu teknoloji ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlediği “Toyota Hibrit Festivali” için bugün ve yarın Çorum’da olacak.

Çorum Toyota Plaza Şamlıoğlu’nda gerçekleştirilecek festival kapsamında Toyota’nın C-HR Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid ve Prius modelleri sergilenecek ve ziyaretçilere detaylı bilgiler aktarılacak.

TOYOTA HİBRİT YILI

Hibrit bataryası ile çalışan elektrik motor ve benzin ile çalışan motorun uyum içerisinde kullanıldığı hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak gören Toyota, öncüsü olduğu bu teknolojinin Türkiye’de de çok daha bilinir olmasını sağlamak amacıyla 2017’yi “Toyota Hibrit Yılı” olarak ilan etmişti.

SON DURAK 17 ŞUBAT’TA İSTANBUL

Bu amaçla; 42 il ve 55 noktada düzenlenen Toyota Hibrit Festivali’nin bir durağı Toyota Plaza Şamlıoğlu olacak. Hibrit teknolojisi ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlenecek Toyota Hibrit Festivali, 17 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da sona erecek.

TEST SÜRÜŞÜ FIRSATI

Toyota Hibrit Festivali etkinliği için bugün ve yarın Çorum Toyota Plaza Şamlıoğlu’a gelecekler, Toyota’nın hibrit ürün gamı ile test sürüşü yaparak bu gelişmiş teknolojiyi daha yakından tanıma fırsatını bulacaklar. Bunun yanı sıra, daha önce İstanbul Autoshow Fuarı’nda tanıtılan robotları ve sevimli kahramanları ile çocuklar da Toyota Hibrit Festivali’ndeki showlarla eğlenceli dakikalar yaşayacaklar.

DÜNYA HİBRİTE DÖNÜYOR

Bugün dünya üzerinde 11 milyonu aşan hibrit trafikte bulunuyor. ÖTV düzenlemesiyle hibrit araçlar, artık Türkiye’de de daha erişilebilir fiyat seviyesinde satışa sunuluyor.

Bu düzenleme ile Türkiye üretimi olan hibrit araçlar daha da rekabetçi olacak. Geleceğin teknolojisi olarak kabul edilen hibrit araçların trafikte sayılarının zaman içerisinde artması da bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim