Gittiği her yerde partililerin ve vatandaşların yakın ilgisi ve büyük sevgisiyle karşılanan Saim Topgül, bir yandan milletvekili aday adayı olma gerekçelerini anlatırken, diğer taraftan 7 Haziran’daki seçimlerde partisine destek istiyor.
Dur-durak bilmeden tüm samimiyetleriyle seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Saim Topgül, “Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. Çorum’da CHP’yi en üst seviyeye getireceğimize hem halkımız, hem de biz ekibimizle inandık. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla Çorum’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.
‘Genç, dinamik, çalışkan, halkın içinde, halkla beraber, her zaman sizlerle’ sloganı çerçevesinde çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Artık deyişim zamanı, yol verin birlikte değişelim ve birlikte yönetelim” dedi.
AKP’nin büyük kan kaybı yaşadığı bir dönemde yapılacak 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından hayati öneme sahip olduğunu anlatan Saim Topgül, “7 Haziran seçimleri aynı zamanda Türkiye açısından hırsızlık ve yolsuzluklardan arınma seçimi olacaktır. Büyük bir sabırla sandığı bekleyen Türk halkı sandıkta mutlaka gerekeni yapacaktır. Bu bakımdan 7 Haziran seçimleri Türk halkının CHP iktidarıyla aydınlık bir döneme uyanacağı gün olacaktır. 7 Haziran seçimlerinde halkın iktidarını kurmak için tüm Çorum halkından CHP’ye güçlü bir destek istiyoruz. Güç verin ülkedeki rüşvet ve yolsuzlukların hesabını soralım. Destek verin açlığı, sefaleti bitirelim. Katkı verin işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin, esnafın yüzünü güldürelim. Ülkede hep birlikte hakça bir düzen kuralım. Birlik içinde, dirlik içinde Türkiye’yi yeniden şaha kaldıralım” şeklinde açıklamada bulundu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim