Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği’nin organize ettiği akşam yemeğine katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Dernek Başkanı Osman Ulunç, Çorumlular Birliği'nin Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu ise konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin toplumların demokrasi seviyesini belirlediğinin altını çizerek, “Birliğiniz ve beraberliğiniz daim olsun. Halkın ve hakkın yanında yer almanız noktasında çok önem arz etmektedir. Onun için dernek yönetimine Cumhur İttifakı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin stratejik konumu ve tarihi gücü itibarıyla her zaman küresel emperyalist güçlerin hedefi olduğunu dile getirerek “Ben inanıyorum ki Türk milleti Kürt’ü, Türkmen’i, Alevi’si, Sünni’si ile Vanlısı, Şırnaklısı, Çorumlusu, Ankaralısı ile kadını, erkeği, yaşlısı, genci kendi ittifakı olan Cumhur İttifakı’nın adaylarına oyunu verecek, Türkiye üzerinde hesabı olanları bir kere daha hüsrana uğratarak siyasi istikrarını kollayıp siyasi istiklaline ipotek koydurtmayacaktır” diyen Topçu 31 Mart akşamı seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Etkinliğe katılan AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan da muhalefetin belediye başkanlığı seçimlerinde farklı rüzgarlar estirmeye çalıştığını söyledi. Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek de konuşmasında sorumluluklarının farkında olduklarını ve bu sorumluluğu yüklenmeye hazır olduklarını kaydetti.

(İHA)

Editör: TE Bilisim