Şube Başkanı Hıdır Kınıklı dün Dernek’te düzenlediği basın toplantısıyla Emekliler Derneği’nin dört yıldır mücadelesini sürdürdüğü konut projesi ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ’nin üstlendiği projenin 2 etap hâlinde tasarlandığını aktaran Kınıklı, 750 konuttan oluşan 1. Etap projesinin Slimkent civarında Büğet kırı denilen mevkide inşa edileceğini, 2. Etap konutlarının ise Atış Poligonu alanına plânlandığını söyledi.

Bugüne kadar konutlardan hak sahibi olabilmek için 6370 başvuru olduğunu dile getiren Başkan Kınıklı, “Projemizin hayata geçirilmesinde çok büyük katkılar sağlayan sayın Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan başta olmak üzere Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç’a, Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye, TOKİ İdare Kurulu Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca ve Kadir Taşçı ile AKP İl Başkanımız Mehmet Karadağ’a tüm emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum. Değerli Hükûmetimiz sayesinde emeklilerimiz bir yuva sahibi olacaklar. Konutlarımızın bir an önce tamamlanmasını ve emeklilerimizin güle güle oturmalarını Cenâb-ı Allah’dan niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Hıdır Kınıklı ayrıca Türkiye Emekliler Derneği’nin Ankara Mediha Eldem Sokak’ta bulunan Başkent Misafirhanesi’nin faaliyete geçtiğini anımsatarak, “Çorumlu Emekli üyelerimiz bu misafirhane dışında Balıkesir Erdek’te yapımı devam eden tatil köyünden de ileriki zamanlarda istifade edebileceklerdir. Bunların dışında değerli Valimiz ve Belediye Başkanımız’ın katkılarıyla düzenleyeceğimiz tanıtım gezileriyle üyelerimizi farklı şehirlere götüreceğiz.” ifadelerini kullandı. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim