Geçtiğimiz aylarda da Çorum’a gelerek kooperatifin çalışmalarını yerinde gören Tokat Birlik Başkanı Çankaya, o günden bu yana çok uzun yol alındığına şahit olduğunu belirterek, kısa sürede yoğun bir çalışma performansı gösteren Necmettin Uzun’dan övgüyle bahsetti.

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası üyelerinin başarılı ve çalışkan bir başkana sahip oldukları için şanslı olduklarını vurgulayan Çankaya, kooperatifte şuanda gelinen çalışmalar hakkında Necmettin Uzun’dan bilgi aldı.

Yeni sanayi sitesinin Türkiye’de örnek bir site olacağından hiç kuşkusunun olmadığını dile getiren Çankaya, sitenin ayrıca İç Anadolu ile Karadeniz Bölgesi’nin lokomotifi olacağını söyledi.

Fehmi Çankaya ayrıca Tokat’a Avrupa Birliği hibeleri ile kazandırdıkları Ortak Kullanım Tesisleri ile ilgili de Oda Başkanı Necmettin Uzun’a bilgi verirken, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası’nın da yapacağı projelerde Tokat Esnaf Odaları Birliği olarak yanında olacaklarının altını çizdi ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun ise, Tokat’la Çorum arasında köprü olan Birlik Başkanı Fehmi Çankaya’ya teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim