Tarım Orman Hizmet koluna bağlı kurumlarda görev yapan personeli çalıştıkları kurumlarda ziyaret eden Öztürk, daha sonra İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, TKDK’ da toplantılar düzenleyerek üyelerden gelen talep ve sorunları dinledi.

Toplantı da genel merkez yönetiminin mevcut sorunların ve taleplerin çözümü noktasındaki çalışmaları hakkında bilgiler veren Hüseyin Öztürk, kurum personelleri ile yapılan toplantıların yanı sıra kurum müdürlerini de ziyaret etti.

Daha sonra TOÇBİRSEN 19 Nolu şube tarafından düzenlenen işyeri temsilcileri istişare toplantısına katılan Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Öztürk üyelerin özlük haklarına yönelik toplu sözleşmelerle kazanılan haklar ve Bakanlıklar nezdinde çalışan haklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İşyeri temsilcileri tarafından yönetilen sorunları ve karşılaşılan zorlukları dinleyen Öztürk, konularla ilgili değerlendirmelerde bulunarak çalışma yapılması gereken alanlarda gerekli girişimlerde bulunulacağını söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim