1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Çorum'da esnafa ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, 45. Bölge Çorum Eczacı Odası'nı ziyaret etti. Eczacı Odası'nın yeni Başkanı Sönmez Çalışkan'ı ve yeni yönetim kurulunu tebrik eden ve başarılar dileyen Ceylan, tüm sivil toplum kuruluşları ile olduğu gibi Eczacı Odası ile de karşılıklı işbirliği ve diyalog halinde çalışacaklarını vurguladı.
Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bu sene ilk mezunlarını verdiğini, 2017 yılında ise Tıp Fakültesi öğrencilerinin Çorum'da eğitim görmeye başlayacağını dile getiren Ahmet Sami Ceylan, sağlık alanında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inandığını, ancak her şeyden önce 1 Kasım seçimleriyle birlikte huzurun, istikrar ve güven ortamının yakalanmasının şart olduğunu savundu.
Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Tıp Fakültesi'nin peşinden Eczacılık Fakültesi'ni de Çorum'da açmak için çaba göstereceklerinin altını çizdi.
Ceylan'a ziyaretleri sırasında; AKP Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcısı Adnan Tığlı, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Kadın Kolları Üyesi Serap Yıldırım ile bazı partililer de eşlik etti. Ziyarette heyeti Oda Başkanı Sönmez Çalışkan ile Sayman Feyzullah Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Özhan Arslan ve Senem Deveci Aksoy karşıladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim