Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin, meclis ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Borsa Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’a yeni görevinde başarılar diledi.
Birlikte çalışarak Çorum’a hizmet etme arzusunda olduklarını dile getiren Bektaş, iş dünyası, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları el ele verdiğinde her şeyin üstesinden gelinebileceğine dikkat çekti.
Çorumluların birlik ve beraberliğini göstermek zorunda olduklarını dile getiren Bektaş, buna her alanda ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.
İlde ilkeli ve seviyeli bir siyaset anlayışının hakim olduğunun altını çizen Bektaş, tüm siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür etti. Bektaş, Bekiroğlu’nun her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

ÇORUM’A KATMA DEĞER SAĞLAMAK AMACIMIZ
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da, amaçlarının Çorum’a katma değer sağlamak olduğunu söyledi.
Çorum’u bir gemiye benzeten Bekiroğlu, “Hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Bu gemiyi yürütmek zorundayız. Bu gemi su alırsa hepimiz zarar görürüz. Bir ve beraber olmazsak yine kaybeden biz oluruz” dedi.
Tarımda reformun önemine de dikkat çeken Bekiroğlu, köy sayısı bakımından Çorum’un Türkiye’de 18. sırada yer aldığına dikkat çekerek, nüfusun büyük bölümünün tarımla uğraştığını, tarımda artık dededen kalma yöntemlerin terk edilerek günün çağına göre hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
Yönetim kurulu üyelerini belirlerken her kesimden temsilcinin olmasına dikkat ettiklerini dile getiren Bekiroğlu, amaçlarının toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Çorum’a hizmet etmek olduğunu sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim