TGF Genel Başkan Vekili ve ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ile birlikte Çorum’a gelen Karaca, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’e de makamında ziyarette bulundu.

HGYD Başkanı Birkan Demirci’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Karaca, Gül’e kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Karaca, yeni dönemde de kendisini belediye başkanı olarak görmek istedikleri temennisini dile getirdi. Çorum’da bulunmaktan memnuniyetini dile getiren ASGD Genel Başkanı Erdoğan da derneklerinin ilimizde etkin faaliyetlerinin olduğunu, bu konuda Çorum Belediyesi’nin desteklerine de teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Başkan Zeki Gül ise gazetecilerin haber yaparken doğruluğuna dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Gazetecilerin kamuoyunun gözü kulağı olduğunu düşündüklerini belirten Gül, gazetecilerin de kendi içerisinde kamuoyunu yanlış bilgilendiren, ahlaki manada zafiyet gösterenlerle ilgili eleme yapmasını arzu ettiklerini kaydetti. Teşkilatlı toplumların, teşkilatsızlara göre çok daha güçlü olduğuna işaret eden Gül, yanlış ve yalan haber yapmamak için daha dikkatli olunması gerektiğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim