Hitit Üniversitesi’nin karşılıklı işbirliği imzaladığı La Salle Universitesi’nden Doç. Dr. Joseph Ugras tarafından işverenlere yönelik yapılacak bilgilendirme toplantısında, MBA’nın amacı ve kapsamı hakkında bilgiler verilecek.
Hitit Üniversitesi ve TSO işbirliğiyle bugün saat 14.00’de başlayacak toplantıda üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olan işveren ve yöneticiler, İşletme Yönetimi, Ekonomi, Muhasebe, Pazarlama ve Finans alanlarında tezsiz yüksek lisans yapma imkanı ile ilgili bilgi verilecek.
TSO tarafından yapılan açıklamada MBA ile işletmelerin söz konusu alanlarda günlük hayatta yaşadıkları sorunlara çözüm getirilmesinin amaçlandığı belirtilerek “MBA; önemi her geçen gün artan, gerek işletme sahipleri için gerekse çalışanlar için mesleğin profesyonel olarak yapılması konusunda katkı sağlayabilecek bir programdır. Bu programda klasik ders anlatma anlayışının dışında daha çok uygulamaya yönelik bir eğitim anlayışı hâkimdir. Şehrimizdeki imalat sanayi potansiyeli, özellikle teknik personelin işletme yönetimi eğitimi alması ile birlikte daha da artırılabilir. Programda iş çevrelerinin eğitimin bir parçası olması amaçlanmaktadır” denilerek tüm üyeler etkinliğe davet edildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim